опаковка за автоматично опаковане на гляб ФХО Клондайк има удоволствието да представи за пръв път на българския пазар нова изцяло хартиена опаковка за автоматично опаковане на хляб и хлебни изделия, съобразена с най – модерните изисквания за опаковане на хранителни продукти с кратък срок на годност. Основната цел на тази опаковка е да съхрани продукта за по – дълъг период от време - до 72 часа, като тя се ползва предимно за масовия хляб.

целуозна опаковка за автоматично пълнене Изпозваната хартия е бяла и е изботена от 100 % целулоза. Тя е със специални свойства, които я правят алтернатива на полиетиленовите пликове, чиято основна цел е да даде влагосъхраняващи свойства. Предимство на новите хартиени опаковки е, че запазват аромата и качествата на хляба без да се получи ефект на спарване и неприятна миризма. Опаковките са конструирани с перфорирано капаче 2 см, позволяващо автоматично опаковане .

машинно опаковане с прозорче Предлаганите опаковки могат да бъдат с или без прозорец, който може да бъде централно позициониран или изместен. Опаковката може да се изработи с печат от 1 цвят до пълноцветен. На лице са стандартни размери за този вид опаковки но има и възможност за корекция както на размерите на опаковката, така и на прозореца. Новият продукт е предназначен за опаковане на хляб и хлебни изделия, но не е подходящ за опаковане на хляб и хлебни изделия от т. нар. „топли точки